fbpx
Selecteer een pagina

Wij helpen je graag met…

Je kunt bij ons terecht voor jouw online strategie, ontwikkeling, beheer en optimalisatie van websites & webshops en online marketingcampagnes. Wij structureren jouw online activiteiten en zorgen voor een online beleving, optimaal bereik en maximaal rendement.

Strategie & Advies

Een heldere online strategie is de basis voor alle online marketingactiviteiten en helpt je om gaandeweg de juiste beslissingen te nemen. Zonder duidelijke strategie kun je simpelweg niet bepalen wat je wilt bereiken en hoe je dat gaat doen.

Concept & Design

Op basis van de strategie ontwikkelen we een creatief concept. Het concept gaat over de manier waarop de propositie aan de doelgroep ‘verkocht’ gaat worden. Het moet de doelgroep aanspreken en passen in zijn of haar belevingswereld.

Hosting & Support

Webhosting geeft je de mogelijkheid om jouw doelgroep te bereiken via het internet en is de levensader van jouw website of webshop. Een optimale configuratie, backup en beveiliging is dus onmisbaar voor goede prestaties.

Optimalisatie & Online marketing

Alle vormen van internetcommunicatie, waaronder het inzetten van social media, e-mail marketing en zoekmachinemarketing (SEA) om jouw marketingdoelstellingen te bepalen, vallen onder de noemer online marketing.

Ook online succesvol worden?

Stuur een bericht

8 + 3 =