fbpx
Selecteer een pagina

HOME  >  DIENSTEN

Diensten

Je kunt bij ons terecht voor jouw online strategie, ontwikkeling, beheer en optimalisatie van websites & webshops en online marketingcampagnes. Wij structureren jouw online activiteiten en zorgen voor een online beleving, optimaal bereik en maximaal rendement.

ZO PAKKEN WE HET AAN…

Strategie & Advies

Een heldere online strategie is de basis voor alle online marketingactiviteiten en helpt je om gaandeweg de juiste beslissingen te nemen. Zonder duidelijke strategie kun je simpelweg niet bepalen wat je wilt bereiken en hoe je dat gaat doen.

Concept & Design

Op basis van de strategie en de propositie ontwikkelen we een creatief concept. Het concept gaat over de manier waarop de propositie aan de doelgroep ‘verkocht’ gaat worden.

Hosting & Support

Webhosting geeft je de mogelijkheid om jouw doelgroep te bereiken via het internet en is de levensader van jouw website of webshop. Een optimale configuratie, backup en beveiliging is dus onmisbaar voor goede prestaties.

Optimalisatie & Online Marketing

Alle vormen van internetcommunicatie, waaronder het inzetten van social media, e-mail marketing en zoekmachinemarketing (SEA) om jouw marketingdoelstellingen te bepalen, vallen onder de noemer online marketing.

Onze OPLOSSINGEN…

agsdi-monitor

Website

Wij bouwen voor jou een website die gebruik maakt van alle moderne technieken, aansluit op jouw behoeften en er ook nog eens fantastisch uitziet. Het onderhoud doe je eenvoudig zelf of kan je aan onze specialisten overlaten.

agsdi-shop

Webshop

Creëer met een webshop direct een verkooppunt waarin je jouw producten online kunt aanbieden. Wij bouwen voor jou een moderne webshop die voor jouw doelgroep of (potentiële) klanten goed te vinden is en snel rendement oplevert.

agsdi-chat-gear

PLATFORM

Breng vraag en aanbod bij elkaar of creëer een compleet nieuwe markt met een digitaal platform. Wij denken graag met je mee om jouw businessmodel en online strategie om te zetten in een sterk, succesvol en uniek platform.

Ook online succesvol worden?

Stuur een bericht

12 + 14 =