fbpx
Selecteer een pagina

Concept & Design

Op basis van de strategie en de propositie ontwikkelen we een creatief concept. Het concept gaat over de manier waarop de propositie aan de doelgroep ‘verkocht’ gaat worden. Het moet de doelgroep aanspreken en passen in zijn of haar belevingswereld en aansluiten op de identiteit van de organisatie. Aan de hand van de gekozen strategie ontwikkelen wij een optimale customer journey en verzekeren we een prettige gebruikerservaring en doelgerichte structuur van jouw website of webshop.

Een unieke ervaring

Een A-merk of een huismerk kiezen in de supermarkt. Een spijkerbroek van een bepaald merk kopen of juist een merkloze, goedkopere variant op de markt. Veel consumenten zijn merkgevoelig en dit wordt medebepaald door de uitstraling van het merk. De vormgeving van alle merkuitingen laten zien waar het merk voor staat en zorgen voor het onderscheid met vergelijkbare producten en/of diensten. Om de bezoekers van jouw website en/of webshop een unieke gebruikerservaring te bieden is het dus belangrijk dat de uitstraling aansluit op de verwachtingen van de bezoekers. Wij verdiepen ons in het gebruikersgedrag van jouw bezoekers en ontwerpen een creatief concept waarmee we jouw bezoekers een unieke online ervaring zullen bieden.

Onze aanpak voor jouw creatieve concept

De online strategie zetten we om in een gebruiksvriendelijke, visuele en functionele bouwtekening (wireframe) waarin we de structuur, navigatie en functionaliteiten van jouw website en/of webshop weergeven. Hierbij houden we rekening met het gedrag van de bezoekers en zorgen aan de hand van gebruikersgegevens, user research en tests voor een optimale gebruiksvriendelijkheid. Wanneer het concept helemaal naar jouw wens is, ontwerpen we een volledig functionerende website die gebruik maakt van alle moderne technieken, aansluit op de behoefte van jouw bezoekers en er ook nog eens fantastisch uitziet.

Concept & design voor…

agsdi-monitor

Websites

Wij bouwen voor jou een website die gebruik maakt van alle moderne technieken, aansluit op jouw behoeften en er ook nog eens fantastisch uitziet. Het onderhoud doe je eenvoudig zelf of kan je aan onze specialisten overlaten.
agsdi-shop

Webshops

Creëer met een webshop direct een verkooppunt waarin je jouw producten online kunt aanbieden. Wij bouwen voor jou een moderne webshop die voor jouw doelgroep of (potentiële) klanten goed te vinden is en snel rendement oplevert.
agsdi-chat-gear

PLATFORMs

Breng vraag en aanbod bij elkaar of creëer een compleet nieuwe markt met een digitaal platform. Wij denken graag met je mee om jouw businessmodel en online strategie om te zetten in een sterk, succesvol en uniek platform.

Ook online succesvol worden?

Stuur een bericht

8 + 6 =