fbpx
Selecteer een pagina

Hosting & Support

Webhosting geeft je de mogelijkheid om jouw doelgroep te bereiken via het internet en is de levensader van jouw website of webshop. Een optimale configuratie, backup en beveiliging is dus onmisbaar voor goede prestaties. Nou snappen wij dat jij geen tijd hebt om je met deze technische zaken bezig te houden. Daarom zorgen wij voor een passend webhostingpakket voor jouw website of webshop die gebruik maakt van de modernste technieken, optimaal bereikbaar is en een zeer snelle laadtijd heeft.

Wij nemen alle zorgen uit handen

Zelf je nieuwe website beheren en onderhouden kan een leuke maar ook tijdrovende klus zijn. Jouw bezoekers verwachten een snelle en krachtige website die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is en daarnaast ook goed beveiligd is tegen spambots en hackers. Daarom is het heel belangrijk om jouw website up-to-date te houden. Het uitbesteden van het beheer en onderhoud vraagt om een investering, maar verdient zich dubbel en dwars terug. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er moet gebeuren en welke opties het beste zijn jouw website. Voor een vast bedrag per maand nemen wij alle zorgen uit handen.

Onze aanpak voor jouw hosting & support

Alles achter de schermen zoals beveiliging, updates, snelheid, eventueel aanpassen van het design en het oplossen van errors vallen binnen ons onderhoudspakket. Via ons eigen dashboard houden wij je website 24/7 in de gaten op eventuele updates of gevaren en grijpen in als dat nodig is. Zo kan jij werken aan je online succes terwijl wij zorgen voor de prestaties en betrouwbaarheid van jouw website of webshop. Voor het onderhoud en beheer aan websites voor onze klanten maken wij gebruik van een strippenkaartsysteem. Een strippenkaart heeft als groot voordeel dat je niet wordt geconfronteerd met steeds terugkerende “kleine” facturen en is ook nog voordeliger naarmate je meerdere uren inkoopt.

hosting & support voor…

agsdi-monitor

Websites

Wij bouwen voor jou een website die gebruik maakt van alle moderne technieken, aansluit op jouw behoeften en er ook nog eens fantastisch uitziet. Het onderhoud doe je eenvoudig zelf of kan je aan onze specialisten overlaten.

agsdi-shop

Webshops

Creëer met een webshop direct een verkooppunt waarin je jouw producten online kunt aanbieden. Wij bouwen voor jou een moderne webshop die voor jouw doelgroep of (potentiële) klanten goed te vinden is en snel rendement oplevert.

agsdi-chat-gear

PLATFORMs

Breng vraag en aanbod bij elkaar of creëer een compleet nieuwe markt met een digitaal platform. Wij denken graag met je mee om jouw businessmodel en online strategie om te zetten in een sterk, succesvol en uniek platform.

Ook online succesvol worden?

Stuur een bericht

13 + 11 =