fbpx
Selecteer een pagina

Optimalisatie & online marketing

Alle vormen van internetcommunicatie, waaronder het inzetten van social media, e-mail marketing en zoekmachinemarketing (SEA) om jouw marketingdoelstellingen te bepalen, vallen onder de noemer online marketing. Online marketing is een effectief middels om veel bezoekers te bereiken met behulp van het internet en is een praktische tool om leads te genereren. Online marketing is vaak voordeliger, beter toe te spitsen op jouw doelgroep en de resultaten van de marketingactiviteiten zijn beter meetbaar. Met onze optimalisatie en online marketingoplossingen zorgen wij ervoor dat jij nog meer rendement uit je website en/of webshop kan halen.

De mogelijkheden van online marketing

Online marketing biedt vele mogelijkheden om bezoekers naar jouw website te trekken: social media, e-mailmarketing, banners, advertenties, zoekmachine optimalisatie en ga zo maar door. Waar vroeger de communicatie voornamelijk eenrichtingsverkeer was, is er door bijvoorbeeld de inzet van Social Media interactie mogelijk en kunnen consumenten zelfs mede de inhoud gaan bepalen (“co-creation”). Inmiddels is ook wel gebleken dat het gebruik van meerdere kanalen een veel hoger rendement oplevert. Daarom kiezen wij ervoor om online campagnes op te zetten waarin verschillende middelen elkaar versterken en zorgen voor een maximale ROI (return on investment).

Onze aanpak voor jouw online marketing

Voordat er keuzes gemaakt kunnen worden, moeten eerst de marketingdoelstellingen inzichtelijk zijn. Daarom starten onze online marketing projecten altijd met het formuleren van concrete doelstellingen als fundament waarop de online marketingstrategie gebouwd kan worden. Het stellen en formuleren van realistische doelen is dus een proces waar we serieus de tijd voor nemen. Na het bepalen van de doelen stellen we vast op welke wijze deze bereikt kunnen worden. In een kort en bondig adviesrapport beschrijven we de inzet van kanalen, de planning en schrijven we een plan uit hoe we de doelstellingen gaan meten en controleren. Met een combinatie van marketing, techniek, creativiteit en data halen we het maximale resultaat uit het beschikbare budget.

optimalisatie en online marketing voor…

agsdi-monitor

Websites

Wij bouwen voor jou een website die gebruik maakt van alle moderne technieken, aansluit op jouw behoeften en er ook nog eens fantastisch uitziet. Het onderhoud doe je eenvoudig zelf of kan je aan onze specialisten overlaten.

agsdi-shop

Webshops

Creëer met een webshop direct een verkooppunt waarin je jouw producten online kunt aanbieden. Wij bouwen voor jou een moderne webshop die voor jouw doelgroep of (potentiële) klanten goed te vinden is en snel rendement oplevert.

agsdi-chat-gear

PLATFORMs

Breng vraag en aanbod bij elkaar of creëer een compleet nieuwe markt met een digitaal platform. Wij denken graag met je mee om jouw businessmodel en online strategie om te zetten in een sterk, succesvol en uniek platform.

Ook online succesvol worden?

Stuur een bericht

2 + 14 =