fbpx
Selecteer een pagina

HOME  >  OPLOSSINGEN  >  WEBSHOP

Webshop

Creëer met een webshop direct een verkooppunt waarin je jouw producten online kunt aanbieden. Wij bouwen voor jou een moderne webshop die voor jouw doelgroep of (potentiële) klanten goed te vinden is en snel rendement oplevert.

Professioneel design

Samen met jou ontwikkelen we een persoonlijk ontwerp voor een unieke klantbeleving. We passen alle kleuren, afbeeldingen en lettertypes eenvoudig aan naar jouw huisstijl en zorgen ervoor dat jouw webshop automatisch perfect getoond wordt op ieder apparaat. Zo bieden we jouw klanten en bezoekers altijd een optimale gebruikerservaring.

check-circle iconResponsive
check-circle iconProducten filteren
check-circle iconZoekfunctie
check-circle iconEigen huisstijl
check-circle iconMeerdere productfoto’s

Effectief voorraadbeheer

Het succes van jouw webshop wordt mede bepaald door de juiste logistieke afhandeling van alle bestellingen. Met een voorraadbeheersysteem kun je zorgen voor een goed evenwicht en de in- en uitgaande goederenstroom goed managen. Daarnaast kom je tegemoet aan de wensen van je klanten en kan je de kosten van de inkoop en opslag van goederen zo laag mogelijk houden.

check-circle iconProductvarianten
check-circle iconProductomschrijvingen
check-circle icon Productcategorieën
check-circle icon Artikelcodes
check-circle icon Nabestellingen

Eenvoudige checkout

Klanten willen niet alleen hun producten snel ontvangen, maar ook eenvoudig een bestelling in jouw webshop kunnen plaatsen. Door het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken en af te stemmen op jouw doelgroep zorg je ervoor dat klanten met een glimlach de webshop verlaten. Wij bieden jouw klanten diverse betaal- en verzendmogelijkheden aan en zorgen dat klanten terug blijven komen.

check-circle icon Orderstatus
check-circle iconKortingen en promoties
check-circle iconAangepaste verzendtarieven
check-circle iconAanpasbare checkout
check-circle iconDiverse betaal- en verzendmogelijkheden

Persoonlijke marketing

Met een persoonlijke benadering vindt, bind en verras je jouw klanten. Door jouw webshop te optimaliseren voor zoekmachines vergroten we de online zichtbaarheid en weten potentiële klanten je makkelijker en sneller te vinden. Daarnaast kan je meer bezoekers bereiken door jouw producten ook via jouw social mediakanalen aan te bieden.

check-circle iconResponsive
check-circle iconResponsive
check-circle iconResponsive
check-circle iconResponsive
check-circle iconResponsive

Ook online succesvol worden?

Stuur een bericht

9 + 4 =