fbpx

Strategie, design
en techniek

Wij creëren digitale impact door het schrijven van een heldere online strategie als basis voor al je uitingen en acties op het web, het ontwerpen van vernieuwende concepten en het ontwikkelen van waardevolle content. We krijgen dit voor elkaar door onze opdrachtgevers te leren kennen en te investeren in de relatie. Zo ontdekken wij wat er speelt in de interne organisatie, hoe de bedrijfscultuur in elkaar zit en begrijpen en respecteren we elkaars belangen.

Onze digitale oplossingen

Websites

Wij geloven dat je met een website pas echt digitale impact kan maken als deze bestaat uit een optimale combinatie van strategie, design en techniek. Ga met ons de uitdaging aan om een ultieme online beleving voor jouw doelgroep te ontwikkelen.

Webshops

Creëer met een webshop direct een verkooppunt waarin je jouw producten online kunt aanbieden. Wij bouwen voor jou een moderne webshop die voor jouw doelgroep of (potentiële) klanten goed te vinden is en snel rendement oplevert.

Digitale platforms

Breng vraag en aanbod bij elkaar of creëer een compleet nieuwe markt met een digitaal platform. Wij denken graag met je mee om jouw businessmodel en online strategie om te zetten in een sterk, succesvol en uniek platform.

Social Media

Om jouw waardevolle content sneller te verspreiden ondersteunen wij je met het opzetten van Social Media campagnes om meer bezoekers te bereiken, naamsbekendheid op te bouwen binnen jouw doelgroep en leads te genereren.

Brand design

Het is belangrijk dat jouw huisstijl aansluit bij het gevoel dat je aan de doelgroep wilt meegeven en past bij de identiteit van jouw organisatie. Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van jouw mentale en visuele merkidentiteit.

Webhosting

Webhosting geeft je de mogelijkheid om jouw doelgroep te bereiken via het internet en is de levensader van jouw website. Een optimale configuratie, backup en beveiliging is dus onmisbaar voor goede prestaties.