fbpx

Strategie & advies

Marketingactiviteiten verrichten is nooit een doel op zich. Het is een middel om bepaalde doelstellingen te bereiken. Zo is het nooit het doel van een organisatie om online te adverteren, maar wordt een advertentie gebruikt om een product of dienst bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.

Voordat er marketingactiviteiten ondernomen kunnen worden, moet eerst de strategische ambitie van de organisatie inzichtelijk zijn. Wij zetten jouw unieke verhaal en ambitie om in een online strategie die aansluit op de behoefte van de doelgroep en ervoor zorgt dat jouw doelstellingen behaald worden.

Geen concept zonder heldere strategie

Een heldere online strategie is de basis voor alle online marketingactiviteiten en helpt je om gaandeweg de juiste beslissingen te nemen. Zonder duidelijke strategie kun je simpelweg niet bepalen wat je wilt bereiken en hoe je dat gaat doen.

Door het ontwikkelen van een online strategie zorgen wij voor meer duidelijkheid over wat de organisatie in zijn totaliteit nastreeft en wil betekenen. Het geeft richting aan de online koers op lange termijn, de handelswijze op het internet en het selecteren van de juiste online middelen om de gestelde doelstellingen te behalen.

Onze aanpak

Informatie en data zijn de sleutel voor het ontwikkelen van een goede online strategie en het maken van de juiste beslissingen. Om tot een succesvolle strategie te komen onderzoeken we de factoren die van invloed zijn op een effectieve strategie, zoals de doelgroep, product of dienst en concurrentie. Door vooraf veel te onderzoeken, kunnen we risico’s verkleinen en krijgen we een beter inzicht in de sterke en zwakke kanten van jouw organisatie.

Op basis van deze informatie kunnen we ook beter vaststellen welke doelstellingen haalbaar zijn en welke strategie nodig is om deze doelstellingen te behalen. Daarnaast zorgen relevante onderzoeksgegevens en een helder geformuleerde strategie ervoor dat het creatieve proces beter en sneller aangestuurd en bijgestuurd kan worden.

  • Doelstelling bepalen
  • Analyse
  • Strategie voorstel
  • Sitestructuur
  • Contentinventarisatie & structuur

Advies nodig voor jouw
online marketing strategie?

Bij Webpro Media helpen we je graag verder om een heldere online strategie te ontwikkelen.
Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel ons voor meer informatie,
of maak direct een afspraak.