fbpx

Concept & Design

Op basis van de strategie en de propositie ontwikkelen we een creatief concept. Het concept gaat over de manier waarop de propositie aan de doelgroep ‘verkocht’ gaat worden. Het moet de doelgroep aanspreken en passen in zijn of haar belevingswereld en aansluiten op de identiteit van de organisatie.

Aan de hand van de gekozen strategie ontwikkelen wij een optimale customer journey en verzekeren we een prettige gebruikerservaring en doelgerichte structuur van jouw website.

Unieke ervaring

Een A-merk of een huismerk kiezen in de supermarkt. Een spijkerbroek van een bepaald merk kopen of juist een merkloze, goedkopere variant op de markt. Veel consumenten zijn merkgevoelig en dit wordt medebepaald door de uitstraling van het merk. De vormgeving van alle merkuitingen laat zien waar het merk voor staat en zorgt voor het onderscheid met vergelijkbare producten en/of diensten.

Om de bezoekers van jouw website een unieke gebruikerservaring te bieden is het dus belangrijk dat de uitstraling aansluit op de verwachtingen van de bezoekers. Wij verdiepen ons in het gebruikersgedrag van jouw bezoekers en ontwerpen een creatief concept waarmee we jouw bezoekers een unieke online ervaring zullen bieden.

Onze aanpak

De online strategie zetten we om in een gebruiksvriendelijke, visuele en functionele bouwtekening (wireframe) waarin we de structuur, navigatie en functionaliteiten van jouw website weergeven. Hierbij houden we rekening met het gedrag van de bezoekers en zorgen aan de hand van gebruikersgegevens, user research en tests voor een optimale gebruiksvriendelijkheid.

Wanneer het wireframe helemaal naar jouw wens is, ontwerpen we een volledige template waarbij we jouw huisstijl als basis nemen. Bij het ontwerpen letten we dan ook op verschillende elementen zoals kleur en typografie. Het is belangrijk dat de kleur en gebruikte lettertypes op jouw website aansluit bij het gevoel dat je aan de bezoekers wilt meegeven en past bij de identiteit van jouw organisatie.

  • Ontwikkeling wireframes
  • Customer Journey bepalen
  • Design template

Ga met ons de uitdaging aan!