fbpx

Optimalisatie & Support

Om rendement uit je website te kunnen halen en jouw potentiële klanten te kunnen bereiken is het belangrijk vindbaar te zijn op zoekmachines als Google en Bing. Tijdens de technische realisatie van jouw website hebben we er al voor gezorgd dat zoekmachines deze goed kunnen doorzoeken en is ook de content geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Om jouw waardevolle content sneller te verspreiden kunnen wij je ondersteunen met het opzetten van diverse online marketingcampagnes. Social Media campagnes of adverteren in zoekmachines zijn effectieve middelen om veel bezoekers te bereiken met behulp van het internet en bieden verschillende mogelijkheden aan om leads te genereren.

Online marketing

Online marketing biedt vele mogelijkheden om bezoekers naar jouw website te trekken: social media, e-mailmarketing, banners, advertenties, zoekmachine optimalisatie en ga zo maar door. Waar vroeger de communicatie voornamelijk eenrichtingsverkeer was, is er door bijvoorbeeld de inzet van Social Media interactie mogelijk en kunnen consumenten zelfs mede de inhoud gaan bepalen (“co-creation”).

Inmiddels is ook wel gebleken dat het gebruik van meerdere kanalen een veel hoger rendement oplevert. Daarom kiezen wij ervoor om online campagnes op te zetten waarin verschillende middelen elkaar versterken en zorgen voor een maximale ROI (return on investment). Met een combinatie van marketing, techniek, creativiteit en data halen we het maximale resultaat uit het beschikbare budget.

Onze aanpak

Zelf je nieuwe website beheren en onderhouden kan een leuke maar ook tijdrovende klus zijn. Jouw bezoekers verwachten een snelle en krachtige website die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is en daarnaast ook goed beveiligd is tegen spambots en hackers. Daarom is het heel belangrijk om jouw website up-to-date te houden. Het uitbesteden van het beheer en onderhoud vraagt om een investering, maar verdient zich dubbel en dwars terug.

Alles achter de schermen zoals beveiliging, updates, snelheid, eventueel aanpassen van het design en het oplossen van errors vallen binnen ons onderhoudspakket. Via ons eigen dashboard houden wij je website 24/7 in de gaten op eventuele updates of gevaren en grijpen in als dat nodig is. Zo kan jij werken aan je online succes terwijl wij zorgen voor de prestaties en betrouwbaarheid van jouw website of webshop.

  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • Zoekmachine adverteren (SEA)
  • Social Media
  • Monitoring

Ga met ons de uitdaging aan!