fbpx

Realisatie

Als het concept van jouw website staat als een huis, gaan we starten met de technische realisatie. Het ontwerp wordt omgezet in een werkende website met WordPress als Content Management Systeem (CMS). Met WordPress als basis bouwen wij voor jou een website die gebruik maakt van alle moderne technieken, aansluit op jouw behoeften en er ook nog eens fantastisch uitziet.

WordPress CMS

Heel eenvoudig uitgelegd is een Content Management Systeem (CMS) is een systeem dat wordt gebruikt om de content (inhoud) van jouw website te beheren. Of je nu een blog, bedrijfswebsite of webshop wilt bouwen: WordPress biedt ons altijd een passende oplossing. Met een aandeel van meer dan 30% van alle websites op aarde die gemaakt zijn in WordPress is het niet gek dat wij al jaren met dit geweldige systeem werken.

De grote voordelen van WordPress zijn ook dat iedereen (met misschien een korte training) met het systeem kan werken en voor zowel de redacteur van een website of een webdesigner de beheeromgeving optimaal kan worden ingericht. Er wordt continue aan het systeem gewerkt door een grote community om WordPress nog beter te maken en websites die WordPress als content management systeem gebruiken worden altijd snel en goed geïndexeerd door Google.

Onze aanpak

Bij het bouwen van een website is het ook noodzakelijk om alles goed te testen. Tijdens de technische en functionele test die we uitvoeren bekijken we onder andere of alle elementen, zoals het contactformulier, links of het navigatiemenu binnen de website goed werken, of de website geschikt is voor verschillende schermen (tablet, mobiel en desktop) en of de website ook in verschillende browsers goed werkt.

Niet alleen de eigen website maar ook WordPress als content management systeem wordt continue getest door haar gebruikers wat ervoor zorgt dat bugs en andere problemen snel worden gevonden en vervolgens worden opgelost. Zo kunnen wij garanderen dat jouw website in 99,99% van de tijd bereikbaar is om jouw doelgroep te bereiken.

  • Technische realisatie
  • Technische test
  • Functionele test

Ga met ons de uitdaging aan!