fbpx

Lancering

Dit is de natuurlijk de stap waar het allemaal om te doen is! We gaan jouw website met waardevolle content publiceren om deze beschikbaar en vindbaar te maken voor jouw doelgroep. Voordat we dit kunnen doen zijn er nog een aantal belangrijke elementen nodig zoals een goed webhostingpakket, de inrichting van Google Analytics en het optimaliseren van de website voor zoekmachines.

Webhosting

Webhosting geeft je de mogelijkheid om jouw doelgroep te bereiken via het internet en is de levensader van jouw website. Een optimale configuratie, backup en beveiliging is dus onmisbaar voor goede prestaties. Nou snappen wij dat jij geen tijd hebt om je met deze technische zaken bezig te houden. Daarom zorgen wij voor een passend webhostingpakket voor jouw website die gebruik maakt van de modernste technieken, optimaal bereikbaar is en een zeer snelle laadtijd heeft.

Onze aanpak

De laatste dingen worden aan de hand van een opleverchecklist met jou als klant besproken zodat we niets zijn vergeten voordat de website echt gelanceerd wordt. Hierin kijken we samen alvast vooruit hoe dingen na de lancering geregeld dienen te worden.

Wordt het beheer van de website intern uitgevoerd of laat je dat liever aan ons over? Welke monitoringstools willen we inzetten na de lancering? Is er een maandelijkse rapportage gewenst over de prestaties van de website? Allemaal vragen waar we in een gesprek met jou als klant samen antwoord op gaan geven.

  • Oplevercheck
  • Inrichting Google Analytics
  • Overdracht contentbeheer
  • SEO Optimalisatie
  • Lancering

Ga met ons de uitdaging aan!