fbpx

Zo bouwen wij
jouw website

Wij geloven dat je met een website pas echt digitale impact kan maken als deze bestaat uit een optimale combinatie van strategie, design en techniek. Samen met onze opdrachtgevers en partners creëren we websites, webshops en digitale platforms met als doel om een ultieme online beleving voor de doelgroep te ontwikkelen.

Strategie & Advies

Marketingactiviteiten verrichten is nooit een doel op zich. Het is een middel om bepaalde doelstellingen te bereiken. Zo is het nooit het doel van een organisatie om online te adverteren, maar wordt een advertentie gebruikt om een product of dienst bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.

Voordat er marketingactiviteiten ondernomen kunnen worden, moet eerst de strategische ambitie van de organisatie inzichtelijk zijn. Wij zetten jouw unieke verhaal en ambitie om in een online strategie die aansluit op de behoefte van de doelgroep en ervoor zorgt dat jouw doelstellingen behaald worden.

Concept & Design

Op basis van de strategie en de propositie ontwikkelen we een creatief concept. Het concept gaat over de manier waarop de propositie aan de doelgroep ‘verkocht’ gaat worden. Het moet de doelgroep aanspreken en passen in zijn of haar belevingswereld en aansluiten op de identiteit van de organisatie.

Aan de hand van de gekozen strategie ontwikkelen wij een optimale customer journey en verzekeren we een prettige gebruikerservaring en doelgerichte structuur van jouw website.

Realisatie

Als het concept van jouw website staat als een huis, gaan we starten met de technische realisatie. Het ontwerp wordt omgezet in een werkende website met WordPress als Content Management Systeem (CMS). Met WordPress als basis bouwen wij voor jou een website die gebruik maakt van alle moderne technieken, aansluit op jouw behoeften en er ook nog eens fantastisch uitziet.

Bij het bouwen van een website is het ook noodzakelijk om alles goed te testen. Tijdens de verschillende tests die we uitvoeren bekijken we onder andere of alle elementen, zoals het contactformulier, links of het navigatiemenu binnen de website goed werken, of de website geschikt is voor verschillende schermen (tablet, mobiel en desktop) en of de website ook in verschillende browsers goed werkt.

Content

Het creëren, produceren en distribueren van waardevolle content is van essentieel belang om jouw online doelstellingen te behalen. Wat content waardevol maakt is sterk afhankelijk van een groot aantal factoren. Op welke manier wordt de content aan de bezoekers van jouw website gepresenteerd? Sluit de content aan bij de belevingswereld van jouw doelgroep? En op welk moment in de interactie wordt de content gepresenteerd?

Om antwoord te kunnen geven op deze vragen gaan wij aan de slag met het schrijven van een content-plan. Een content-plan levert een hoop nieuwe inzichten op en maakt inzichtelijk wat jouw onderneming nou precies doet en wat jij wilt uitstralen op internet.

Lancering

Dit is de natuurlijk de stap waar het allemaal om te doen is! We gaan jouw website met waardevolle content publiceren om deze beschikbaar en vindbaar te maken voor jouw doelgroep. Voordat we dit kunnen doen zijn er nog een aantal belangrijke elementen nodig zoals een goed webhostingpakket, de inrichting van Google Analytics en het optimaliseren van de website voor zoekmachines.

Optimalisatie & Support

Om rendement uit je website te kunnen halen en jouw potentiële klanten te kunnen bereiken is het belangrijk vindbaar te zijn op zoekmachines als Google en Bing. Tijdens de technische realisatie van jouw website hebben we er al voor gezorgd dat zoekmachines deze goed kunnen doorzoeken en is ook de content geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Om jouw waardevolle content sneller te verspreiden kunnen wij je ondersteunen met het opzetten van diverse online marketingcampagnes. Social Media campagnes of adverteren in zoekmachines zijn effectieve middelen om veel bezoekers te bereiken met behulp van het internet en bieden verschillende mogelijkheden aan om leads te genereren.